Khamis, 17 Oktober 2013

twin with mama...

Hai...

Akhirnya...baru sempat nak berentry...1st time ni...tu pon bila twin ngah lena diulit mimpi...tak lama pon lenanye tu jap lg dua2 bangon...

Ni pun mamanye tak leh panjang2 merapu just nak share pict terbaru twin bam2 ni.... and....
Thanks u my bestfrez Mommy As Blog yang banyak membantu dalam penghasilan blog ni....tanpa anda tiada lah blog comot ni...kan2....
ok....sila lah tengok pict twin yang makin bam2 dan makin nakai ni.....inilah wajah kesayangan hamba... 
tq sudi singgah dan baca entry yang  tak seberapa ni...muuaahhhh.... :)

3 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

seronoknya dengan kehadiran twins tu..comel..

Norhasniza Khalid berkata...

waahh.... mama dah kembali ... hai comel.. :)

Lala Chinta berkata...

kisah si dairy : Alhamdulilah...sgt seronok dan bahagia...

norhasniza : mommy mama baru nak muncul...tkial2...

All right reserved to LalaChinta | Blog Design by Cik Jari Manis