Ahad, 15 September 2013

Segmen 1st Mama

Segmen 1st Mama



A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

14 ulasan:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

dari segmen yang sama.. good luck.. :D

Norhasniza Khalid berkata...

terima kasih kerana sudi join segmen mama...

tarmizi berkata...

http://www.mizisempoi.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

AyuInsYiraH berkata...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

fuza berkata...

Fuza join sini no 18...
Dari segment yang sama

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

TelingaBulat berkata...

alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

http://mieadham86.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

siti zahara berkata...

selamat bersegmen.dari segmen yg sama
http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
follow sini No22
jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini dah sblm nie.
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain berkata...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

deno berkata...

salam kenal :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini #24.. ^_^ jemput singgah dan folo blog deno? hehe... jom! --->>> DayangDeno

Siti Aisyah berkata...

dari segmen yg sama.. dtg blik.. blog Aisyah ek..hehhhe ^^ wish u luck! http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

Sya Mimie berkata...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

Nisa berkata...

Selamat bersegmen!

All right reserved to LalaChinta | Blog Design by Cik Jari Manis